Taggad som....

Idag har det varit en bra dag, ganska mycket plugg men man är väl van...

Är i alla fall sjukt taggad för höstlovet och klubbtävlingarna, vill bara veta vem jag ska rida och hoppas att det går bra!!
Idag har jag varit på Kim och Annis affär på Norrmälarstrand och köpt ett dressyrspö för prispengaran efter vinsten i torsdags. Jag kollade även på hjälmar och västar, men jag hittade en hjälm som jag bara ÄLSKAR

kolla in



VILL SÅ GÄRNA HA!!


Vill i alla fall säga att om någon från Djurgårdens har nån fråga angående bloggen, tävlingarna eller bara någon hästfråga, är det bara att kommentera och fråga!!

Kram, kram Från Dessi!! :)

Underbar dag!!!!

Idag har det varit en underbar dag.

En heldag i stallet, först ledlektioner och sedan mini vi i stallet!!
Och gissa vems lag som vann... Dessis hästälskare!! Men även ponnylaget, piraterna och my little ponnys var JÄTTEDUKTIGA!!!

Efter det här hoppade jag Idus för en jättebra hopptränare som heter Fredrik Knutsson. Det var första gången jag hoppade honom så för första gången gick det bra. Kände att han var lång och stor o lite svår att "flytta" men otroligt snäll, säker o fin!! Tycker jättemycket honom dock att jag saknar att hoppa min vanliga hopp-ponny ALLER <3

Nytt...

Har jättebra nyheter, jag vann hopptävlingen i torsdags på finaste ponnyn Aller!! Fick därför 100kr i ett presentkort på en superbra hästaffär på kungsholmen. (kim och annis) jättekul verkligen, e jättetaggad inför klubbtävlingarna som bara e om några dar nu...

Idag red jag i alla fall Idus barbacka. Det gick jättebra, övade på öppna men ååååååå vad oskön han var att sitta på har ont mellan benen nu... he he :) Han var jätteduktig och imorgon ska jag hoppa honom för Fredrik Knutsson, ska bli sååååå otroligt kuuuuuuul!!!! :D :D :D

Bloggar snart igen, kram på er...

Dessi

Plugg, plugg, plugg...

Heej!

Är jätteledsen för att jag inte har bloggat så mycket men jag har haft sjukt mycket plugg och läxor så det har gått över bloggandet... förlåt. Men ska bli bättre, ska i alla fall försöka!!

Tänkte i alla fall göra en liten update om vad som händer i stallet!!

1. Kanske viktigast av allt KLUBBTÄVLINGARNA DEN 5 & 6 NOVEMBER. Dressyren är den femte och hoppningen den sjätte. Jag har personligen önskat att tävla Aron i dressyr LB:1 och att hoppa honom 60 cm, ohh vad jag älskar honom <3 Aller ska jag oxå förhoppningsvis tävla honom i LB:1 och hoppa honom 70 cm. Så önska mig lycka till.

2. Pizzakväll och filmkväll på höstlovet.

3. Dressyrkurs på torsdagar.

4. Spökslingan då USEK klär ut sig till monster och skrämmer oss.

Jaha nu har ni fått en liten update om vad som händer i stallet...

Stora kramar Dessi :)


Heeej!!

Den här bloggen kommer handla om mig och stallet Djurgårdens Ridskola.
Jag  heter Desiree, kallas för Dessi, och jag fyller snart 13 år. Jag rider på världens bästa ridklubb: Djurgårdens Ryttarklubb.
I den här bloggen kommer jag prata om vad som händer där, berätta om hästarna, tävlingar och lite om vad jag gör där.

Hoppas att det här blev en bra introduktion!!!
 Stora kramar Dessi <3

RSS 2.0